Laga Arlas knäck till Julen

måndag 11 oktober 2010

Julböcker :-)

Fick månadens erbjudande från Skaparglädje som jag är medlem i... Och periodens bok måste jag bara beställa, plus lite annat smått och gott :-) ... Jultema såklart... Börjar verkligen längta till julen nu...

Julboken av Kristina Strand

"Att julen är författare Kristina Strands absoluta favorittid går inte att missa. under december svämmar hennes hus nästan över av blommor, mossa, pärlor, papper, tyger och annat vackert som väcker inspiration till nya projekt. i Julboken hittar du mängder av hennes juliga tips och kreativa idéer – allt ifrån projekt du gör på några minuter till lite mer avancerade dekorationer. Låt dig inspireras av de romantiska och lantliga julmiljöerna med mycket guld, silver och vitt.

Till många av bokens projekt används naturmaterial. på en skogspromenad går det att hitta mycket användbart."
 
Ett härligt julkortset...

Glitterlim behövs alltid...

Lite vackra julmönster...
Nu är det jul igen av Helene S. Lundberg"Allt för en stämningsfull julDen här boken innehåller varken glada julgrisar eller tomtar i grälla färger. Nej, här hittar du enkla men stilfulla dekorationer i vitt, rött och grått som du kan göra själv.
I boken får du bland annat veta hur du gör ett dekorativt filthjärta att samla julhälsningarna i och hur julens finaste bockar broderas på en kudde eller julgransmatta. Julstrumpor, som är ett måste för alla små, finns också med. Gör en i countrystyle, av grå filt med ett rött hjärta eller en lite mera romantisk version i vitt. Även dörrkransar hör julen till. Välkomna istället dina gäster med en vacker krans gjord av vita eller röda tygrester, som går att använda från år till år. Utöver allt ljuvligt pynt tipsas du även om julklappar att göra själv. Vackra och värmande handledsvärmare och en rofyllt dinglande mobil med röda hjärtan och filtade bollar, är inte så svåra att göra och uppskattas helt säkert. Sist i boken hittar du några spännande recept att prova. "

Vem kan motstå ett sånt erbjudande? Inte jag...
Många varma kramar Linda

2 kommentarer:

Stockholmsjul sa...

Vilket bra erbjudande! Böckerna låter ju verkligen hel mysiga. :)

Jul hos Mattssons sa...

Längtar verkligen tills dom komemr hem så jag får krypa upp i soffan och mysa... Kanske ska handla hem lite glögg att ha till ;-) ...